Månadsfaktura till alla VA-kunder

Nu gör vi det enklare för dig! Från 1 januari 2022 ändrar vi till månadsfakturering för alla vatten- och avloppskunder i kommunen.

Du som är vatten- och avloppskund hos oss kommer från 1 januari att få din faktura varje månad. Tidigare har vi skickat ut fakturan kvartalsvis och halvårsvis. Alla vatten- och avloppskunder i kommunen kommer att få hem ett informationsblad om ändringen i slutet av november.

Fördelar

• Det blir enklare för dig att komma ihåg fakturan eftersom du hädanefter alltid kommer att få fakturan varje månad.
  • Det blir lättare för dig att följa din förbrukning.
  • Du får en jämnare fördelning av kostnaderna och därmed en lägre kostnad vid varje betalningstillfälle.

Välj digital faktura eller autogiro

Vill du undvika att få en pappersfaktura varje månad i brevlåda så välj att få din faktura digitalt via din internetbank eller i din Kivra-brevlåda.

Du har även möjlighet att ha autogiro-betalning på fakturan.

Anmälan om autogiro-betalning hittar du i vår e-tjänstportal

När du väljer digital post så sparar du både på miljön och du får en snabbare överblick över dina fakturor. I dag skickar VA-avdelningen ut tusentals pappersfakturor, vilket vi arbetar för att minska.

Vid frågor eller fundering – välkommen att kontakta kommunens kontaktcenter.

Telefon, 0370 – 37 70 00

E-post, kontaktcenter@varnamo.se