Låna gärna utställningen om de globala målen

Har du sett utställningen som hänger i fönstret i Stadshusets fönster? Den handlar om Agenda 2030, och om du vill, kan du få ha utställningen på din arbetsplats eller din föreningslokal!

Utställningen visar de 17 globala målen för hållbar utveckling, som är en del av FN:s Agenda 2030. I utställningen har vi till varje mål valt en bild på något eller någon som symboliserar kopplingen till vår vardag i Värnamo kommun.

Syftet med utställningen är att visa att de globala målen också är lokala. De är glokala! För att vi ska nå målen krävs att alla deltar - tillsammans kan vi nå målen!

Vill du att utställningen ska hänga på din arbetsplats, i din skola, föreningslokal eller ditt skyltfönster? Kontakta Martina Palm, 0370-37 70 00 eller martina.palm@varnamo.se

Läs mer om Agenda 2030 på webbplatsen De globala målen. Länk till annan webbplats.