Förslag för Aftonfalken 1, Törnskatan 79 med flera

Förslag till detaljplan för fastigheterna Aftonfalken 1, Törnskatan 79 med flera i Värnamo stad (Vid Julias väg) i Värnamo stad.

Syfte med detaljplanen är att möjliggöra för bostäder inom mark som idag är avsedd för småindustriändamål samt möjliggöra en utökning av befintlig förskola. Planförslaget innebär att fler bostäder tillkommer i området samt att förskolan ges möjlighet att utökas.

Planbesked

Planuppdraget har föregåtts med ett så kallat planbesked. Kommunen har i ett planbesked lämnat positivt besked om att vilja påbörja ett detaljplaneprocess. Beskedet är inte bindande för kommunen.

Filer tillgängliga för nedladdning
Ikon som illustrerar filtyp Filnamn Filstorlek Datum fil laddades upp
Utredning inför planbesked_Aftonfalken_1.pdf Pdf, 4 MB. 4 MB 2021-02-18 15.16

Planens process

Kommunen har beslutat att påbörja en detaljplaneprocess.
Planförslaget ska vara ute på samråd och granskning innan planen kan antas. Kommunen verkar för att planen kan antas kvartal 1 2023.

Frågor

Ring eller besök oss gärna, men boka först en tid så att vi säkert finns på plats.

Det här var kanske det du letade efter?

Hjälpte sidan dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Hur kan vi göra informationen bättre för dig? Webbadress till sidan bifogas i meddelandet.

Senast ändrad 14 juni 2022