Förslag för del av Bor 1:20 med flera

Förslag till detaljplan för fastigheten Bor 1:20 med flera (Stationsområdet) i tätorten Bor.

Syftet med detaljplanen är att möjliggöra överföring av mark från Trafikverkets fastighet till kommunala fastigheter. Bakgrunden är att kommunen och dåvarande Banverket har genomfört bangårdsombyggnad inklusive planskild plattformsförbindelse med tillhörande anläggningar i Bor. Ombyggnaderna är i huvudsak redan genomförda.

Planens process

Planförslaget ska vara ute på både samråd och granskning innan planen kan antas i kommunfullmäktige. Kommunen verkar för att planen antas under 2022.

Frågor

Ring eller besök oss gärna, men boka först en tid så att vi säkert finns på plats.

Det här var kanske det du letade efter?

Hjälpte sidan dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Hur kan vi göra informationen bättre för dig? Webbadress till sidan bifogas i meddelandet.

Senast ändrad 15 februari 2022