• Bevattningsförbud i hela Värnamo kommun Från och med 15 augusti är det bevattningsförbud i hela Värnamo kommun. Anledningen till beslutet om bevattningsförbud beror på låga nivåer i våra grundvattentäkter.

Förslag för del av Ljusseveka 2:1

Förslag till detaljplan för del av Ljusseveka 2:1 (Prostsjövägen) i Värnamo stad.

Syftet med detaljplanen är att möjliggöra för bostäder och skolverksamhet vid Prostsjövägen med närhet till rekreativ tätortsnära skog och grönområden vid ån Lagan och Prostsjön i Ljussevekaområdet.

Planens process

Planförslaget har varit ute på samråd. Inkomna synpunkter sammanställs och besvaras av kommunen i samrådsredogörelse. Utifrån inkomna synpunkter upprättas föslag på granskningshandlingar.

Planförslaget ska vara ute på samråd och granskning innan planen kan antas. Kommunen verkar för att planen kan antas kvartal 2, 2023.

Visualiserat samrådsförslag

Kommunen har låtit ta fram en 3D-visualisering av bebyggelsen som samrådsförslaget möjliggör för. I länken nedan kommer du vidare till ett nytt fönster med 3D-visualiseringen:

3D-visualisering av detaljplan för Ljusseveka 2:1 i Värnamo stad (vid Prostsjövägen) Länk till annan webbplats.

Frågor

Ring eller besök oss gärna, men boka först en tid så att vi säkert finns på plats.

Det här var kanske det du letade efter?

Hjälpte sidan dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Hur kan vi göra informationen bättre för dig? Webbadress till sidan bifogas i meddelandet.

Senast ändrad 14 juni 2022