Värnamo kommun logotyp. Länk till www.varnamo.se.

Kontaktcenter
331 83 Värnamo
kontaktcenter@varnamo.se

Måndag-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-15.30

Kyrktorget 1
Värnamo

2020-06-04

En webbplats blir två

Nu delar vi upp kommunens webbplats i två webbplatser. Syftet är att göra det enklare för dig som invånare – och för andra.

Som invånare är du säkert van vid att gå in på www.varnamo.selänk till annan webbplats när du ska utföra dina kommunala ärenden. Nu ska du i stället gå in på kommun.varnamo.selänk till annan webbplats.

Vill du i stället ha information om platsen Värnamo kommun, ska du gå in på den gamla adressen, www.varnamo.selänk till annan webbplats.

Servicewebben

kommun.varnamo.selänk till annan webbplats får du information om kommunens verksamheter och service.

Där får du enkelt och snabbt svar på dina frågor och du kan utföra dina serviceärenden direkt på webbplatsen. Där hittar du också information som du behöver för att ta del av kommunal service och känna dig delaktig i utvecklingen av Värnamo kommun.

För företagare och föreningar ska kommun.varnamo.se underlätta kontakten med kommunen. De har möjlighet att utföra serviceärenden direkt på webbplatsen.

Platsen Värnamo kommun

När du går in på den välkända adressen www.varnamo.selänk till annan webbplats kommer du till en sida som har fokus på att presentera den attraktiva platsen Värnamo kommun.

Här förmedlas upplevelser, evenemang och aktiviteter i kommunen, information om sådant som är unikt för platsen Värnamo kommun, intressanta företeelser med mera.

Samtidigt som vi publicerade den nya värnamo.se stängde vi den tidigare besökswebben visitvarnamo.se.

Lätt att hitta till servicesidan

Om du råkar göra fel och gå in på www.varnamo.selänk till annan webbplats när du vill uträtta ett kommunalt ärende, så är det inte hela världen. Det finns en tydlig länk från den webbplatsen till servicewebbplatsen.

Senast uppdaterad:
2020-06-04