2021-09-16

Kommunen matchvärd på lokalderbyt

Värnamo kommun sponsrar IFK Värnamo och i sponsoravtalet ingår att vara värd vid en av säsongens matcher och i år blev det torsdagens lokalderby mot Jönköping södra.

Matchvärden uppmärksammas på olika sätt under matchen och har också möjlighet att bjuda gäster till matchen. I år bjöd Värnamo kommun in ett 50-tal representanter från idrottsföreningar.

Kvällen inleddes med mingel och lite mat en stund före matchstart. Därefter informerade Riksidrottsförbundet och Sisu om förändringar i det lokala aktivitetsstödet till föreningar och även om projektmedel som föreningar kan söka för att återhämta sig från covid -19.

Orförande i kommunstyrelsen, Mikael Karlsson presenterade sig och därefter gav tränaren för IFK Värnamo, Robin Asterhed, en bild av det aktuella läget i laget inför matchen.

Matchen slutade 2-0 till IFK Värnamo.

Fritidschef Johan Arvidsson står vid ett podium med en mikrofon i handen.

Fritidschef Johan Arvidsson var värd för träffen med representanter från föreningar i kommunen.