• Bevattningsförbud i hela Värnamo kommun Från och med 15 augusti är det bevattningsförbud i hela Värnamo kommun. Anledningen till beslutet om bevattningsförbud beror på låga nivåer i våra grundvattentäkter.

Julkalendern "Hur funkar det?"

Du har väl inte missat att vi har en julkalender på Instagram? I årets julkalender berättar vi om den kommunala verksamheten och förklarar hur den fungerar.

Om du har missat vår julkalender har du nu 17 luckor att titta på. De handlar till exempel om fritidsbibilioteket, varför Värnamo ska ha en historisk filmfestival, varför kontaktcenter ställer frågor när du ringer dit och vilka byggprojekt som pågår just nu.

Har du en fråga på temat "Hur funkar det?", som du vill ha svar på? Hör av dig till kommunikatör Cajsa Andersson, cajsa.andersson2@varnamo.se.

Så här hittar du julkalendern på Instagram:

1. Gå till instagramappen i din mobil, eller www.instagram.com Länk till annan webbplats. på din dator.

2. Sök upp kontot @varnamokommun Värnamo kommun på Instagram Länk till annan webbplats.

3. Följ kontot, så du inte missar någon lucka!

Bild som visar ett inlägg på instagram med frågan Hur funkar det?