Ny webbplats med fokus på användaren

Vi är vi färdiga med vår nya webbplats för kommun.varnamo.se. Fokuset med den nya webbplatsen har varit att skapa en bättre användarupplevelse.

En av ändringarna är att vi inför AI, artificiell intelligens, på webbplatsen. Det innebär att du som besökare kommer få förslag på innehåll utifrån hur du brukar röra dig på vår webbplats och vad du brukar söka på.

Synpunkter från våra besökare

Vi har sammanställt era synpunkter som har kommit in via funktionen "Hjälpte sidans information dig?", som finns på varje sida på kommun.varnamo.se. En återkommande synpunkt har bland annat varit att det är svårt att hitta våra kontaktuppgifter, vi har nu lagt våra kontaktuppgifter i en gul ruta längst ner på de sidor som har andra kontaktuppgifter än till kommunens kontaktcenter. Där det inte finns en gul kontaktruta ska man ringa för 0370-37 70 00 för att komma i kontakt med oss på kommunen.

Vi har plockat ut statistik från webbplatsen för att se hur den används i dag.

Kontaktcenter har samlat in synpunkter genom sina dagliga samtal med invånarna och genom att ställa frågor om webbplatsen under vissa veckor.

- Nu hoppas vi att de här förändringarna bidrar till att ni får en ännu bättre användarupplevelse när ni besöker kommun.varnamo.se! säger Atena Ahmadi, webbansvarig Värnamo kommun.

Om du hittar något konstigt

Hittar du innehåll på en sida som ser konstig ut eller är det en länk som slutat fungera? Hör av dig till atena.ahmadi@varnamo.se om du hittar något som verkar vara fel.