Nu är det dags för dialog i Lanna!

Nu är det dags för dig som bor i Lanna med omnejd att ha dialog med oss tjänstepersoner och politiker i Värnamo kommun om hur du vill att Lanna ska utvecklas.

Välkommen till landsbygdsdialog i Lannastugan onsdag 11 maj kl. 17.30-20.30! du som tycker att det är körigt att komma ifrån till mötet på plats, kan delta digitalt, via länk.

För att samtalet ska bli så bra förberett som möjligt så hoppas vi att du vill fylla i en enkät där du berättar om dina idéer och hur vi tillsammans kan utveckla Lanna. Enkäten finns på sidan Landsbygdsdialog i Lanna, men du kommer också att få enkäten hem till dig, per post eller e-post, så att du kan svara på det sätt som passar dig bäst. Vi vill att du svarar senast 8 maj.

Vill du vara med på distans, via länk? Koppla upp dig via länken som finns på sidan Landsbygdsdialog i Lanna någon dag före den 11 maj.

Vill du vara på plats Lannastugan? Anmäl dig senast 8 maj (för fikats skull) till Värnamo kommuns kontaktcenter, tfn 0370-37 70 00 eller e-post kontaktcenter@varnamo.se

Välkommen!