Information om valet 2022

I år är det val till riksdag, regionfullmäktige och kommunfullmäktige. Efter sommaren öppnar förtidsröstningen och du kan rösta till och med 11 september.

Du kan förtidsrösta från 24 augusti fram till valdagen 11 september. Du som har rätt att rösta i valet kommer att få ett röstkort skickat till den adress där du är folkbokförd senast 24 augusti. Om du inte har fått ditt röstkort kan du kontakta oss på 0370-37 74 40 så hjälper vi dig.

Var kan jag hitta information?

Information från Valmyndigheten

Valmyndigheten har det övergripande ansvaret för planering och genomförande av valet som helhet.

På Valmyndighetens webbplats hittar du allt du behöver veta om valet Länk till annan webbplats.

Information från Värnamo kommun

Valnämnden i Värnamo kommun ansvarar för att genomförandet av valet ska fungera i vår kommun. Information om valet i Värnamo kommun kommer att publiceras på vår webbplats och på vår Facebooksida Värnamo kommun.

Vi samlar all vår information om valet på sidan Val 2022