Publicerat:

Landsbygdsdialog i Bredaryd 14 september

Nu drar höstens landsbygdsdialoger igång. Först ut är Bredaryd. Där blir det dialog i bygdegården 14 september. Har du svårt att hinna till bygdegården? Då går det lika bra att delta digitalt via länk.

På landsbygdsdialogerna pratar tjänstepersoner, förtroendevalda och Bredarydsbor om vad vi tillsammans kan göra för att Bredaryd ska fortsätta att vara en bra plats att bo och verka i och att besöka.

Några veckor före träffen får de som bor i Bredaryd med omnejd möjlighet att fylla i enkät om vad som är viktigt. På så sätt kan tjänstepersoner och politiker förbereda sig för att ge så bra bakgrunder och svar på frågor som möjligt.

Från början av september kan du fylla i enkäten via en länk på sidan Landsbygdsdialog i Bredaryd. Gör det! Dina tankar är viktiga!

Tid och plats

Onsdag 14 september kl. 17.30-20-30 i bygdegården i Bredaryd.

För fikats skull är vi glada om du anmäler dig senast 9 september till kontaktcenter@varnamo.se eller via telefon 0370-37 70 00.

Länk om du vill vara med på distans

Om du har svårt att hinna komma till bygdegården, men ändå gärna vill vara med på mötet, så kan du delta digitalt via länk. Du hittar länken till landsbygdsdialogen på sidan Landsbygdsdialog i Bredaryd.

Välkommen!