Pär Svensson blir ny förvaltningschef

Pär Svensson från Värnamo blir ny förvaltningschef för serviceförvaltningen i Värnamo kommun. Han kommer närmast från en tjänst i Alvesta, där han är IT- och digitaliseringschef för Alvesta kommunkoncern.

Pärs första dag på nya jobbet blir 11 april, direkt efter påsk, och då efterträder han Annelie Andersson, som går i pension.

I serviceförvaltningen ingår bemanningsenheten, IT-center, kontaktcenter, måltidsservice, logistik och tryckeri samt GIS (geografiskt informationssystem).

- Jag ser väldigt mycket fram emot att börja i Värnamo kommun. Serviceförvaltningen har många olika verksamheter, och det gillar jag. Jag har erfarenhet av och känner mig trygg i verksamheter som IT, kontaktcenter, vaktmästeri och logistik, samtidigt blir måltidsverksamheten och bemanningsenheten något helt nytt för mig och det är spännande, säger Pär Svensson.

Porträttbild på en man som står framför en vägg.

Pär Svensson.