Värnamo kommun logotyp. Länk till www.varnamo.se.

Kontaktcenter
331 83 Värnamo
kontaktcenter@varnamo.se

Måndag-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-15.30

Kyrktorget 1
Värnamo

Publicerat 2020-06-14

Plangranskning kring detaljplan för Forsheda 5:135 med flera i Forsheda tätort

Du kan nu ta del av förslaget för detaljplanen för området i slutet av Forsnäsvägen i Forsheda tätort. Detaljplanen avviker inte från översiktsplanen. Du har möjlighet att lämna synpunkter till och med 28 augusti 2020.

Information om planförslaget

Ansvarig instans

Samhällsbyggnads­förvaltningen

Anslaget publicerat

14 juni 2020

Granskningstid

15 juni 2020 - 28 augsuti 2020

Synpunkter lämnas senast

28 augusti 2020

Förvaringsplats för förslaget

Samhällsbyggnads­förvaltningen, Stadshuset

Ta del av planförslaget

Alla planförslag finns på sidan Pågående detaljplaner och planprogram. Du kan även få hjälp att ta del av handlingarna i kommunens kontaktcenter, Stadsbibliotek och sjukhusbibliotek.

Lämna synpunkter och överklaga

Du har möjlighet att lämna synpunkter på planförslag minst tre veckor från det datum anslaget är publicerat. Tre veckor är minimikravet enligt plan- och bygglagen.

Synpunkter på planförslaget måste lämnas skriftligt till plan- och byggavdelningen. Du hittar mer information om hur du lämnar synpunkter i planförslaget.

Krav för att kunna överklaga beslut

Den som inte senast under granskningstiden har lämnat in skriftliga synpunkter kan förlora rätten att senare överklaga beslutet att anta planen.

Senast uppdaterad:
2020-06-14