Kontaktcenter

Värnamo

Publicerat

Underrättelse detaljplan för fastigheten Rörstorp 6:3 med flera

Underrättelse inför antagande av detaljplan för del av fastigheten Rörstorp 6:3 med flera (del av Skogsfållen) i Värnamo stad.

Förslaget till detaljplan har varit utställd för granskning under tiden 13 september – 8 oktober 2021. De skriftliga yttranden som kommit in under utställningen har sammanställts i ett granskningsutlåtande.

Granskningsutlåtandet och övriga planhandlingar finns tillgängliga på sidan Förslag för del av Rörstorp 6:3 med flera.

Samhällsbyggnadsnämnden beslutade 29 juni 2022 att godkänna samhällsbyggnadsförvaltningens granskningsutlåtande efter utställning samt att överlämna detaljplanen till kommunfullmäktige för antagandeprövning enligt plan- och bygglagen 5 kap, vilket kommer att ske tidigast torsdagen den 25 augusti 2022.

Senast uppdaterad: