Gruppträning för 50+

Är du 50 år eller äldre och vill träna för att bibehålla balans, styrka och kondition? Välkommen till multikomponent fysisk träning där vi fokuserar på balans, styrka och funktionell träning i grupp ledd av fysioterapeuterna i Värnamo kommun. Vi arbetar individuellt efter din förmåga och kapacitet.

Gruppträningen startar tisdag 6 februari. I februari och eventuellt även i mars kommer vi vara i Rörstorpsgårdens matsal, Ringvägen 36 i Värnamo.

Övningarna anpassas till vars och ens förmåga och kapacitet. Klä dig i bekväma kläder och stadiga skor. Ta med vattenflaska. Även du som går med rollator eller har någon bakgrundssjukdom eller en kronisk sjukdom är välkommen att delta och få stöd i din träning.

Tid och plats

Träningen är på tisdagar kl. 11.00-12.00 på Mötesplats Expo, Expovägen 1 i Värnamo. Obs, se plats under februari/mars i inforutan.

Start tisdag 6 februari till och med tisdag 28 maj.

Anmälan

Anmäl i förväg via e-tjänst här på sidan eller genom att höra av dig till Värnamo kommuns kontaktcenter, tfn. 0370-37 70 00 eller e-post kontaktcenter@varnamo.se.

För varje tillfälle finns det 18 platser. Bokning kan ske upp till 7 dagar i förväg och nya bokningar läggs upp på onsdagar.

Välkommen!

Det här var kanske det du letade efter?

Hjälpte sidan dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!


Hur kan vi göra informationen bättre för dig? Webbadress till sidan bifogas i meddelandet.

Senast ändrad 02 februari 2024