Utställningen Ljus

Välkommen till en utställning om utvalda textil- och keramikkonstverk ur Värnamo kommuns konstsamling. Utställningen pågår fram till 22 augusti.

Under 2020 och 2021 har Värnamo kulturförvaltning fått ställa in och flytta de flesta utställningar i Blickfånget på grund av pandemin. I stället har konstverk ur Värnamo kommuns konstsamling valts ut till sommarens utställning, precis som förra sommaren.

I år lyfts kvinnliga konstnärer fram som uttrycker sig i textil, som till exempel vävar, broderi och tryck på textil, samt keramikföremål. Några konstnärer som lyfts fram i utställningen är: Eva Stefanowicz, Inger Jönsson, Maria Silferhielm, Lena Åkesson, Inga Hartvigsson och Bodil Hörlén. Utställningen pågår från fredag 28 maj och slutar söndag den 22 augusti

Affischen för utställningen Ljus