Fira nationaldagen digitalt

I år blir nationaldagsfirandet, 6 juni, inte riktigt som det brukar. I vanliga fall firar vi tillsammans i Apladalen, men i år blir firandet digitalt. På så sätt kan vi fira coronasäkert tillsammans!

Kulturskolan har spelat in en film med alla traditionella inslag – och en del nya – och de kommer att publiceras via kommunens digitala kanaler till exempel varnamo.se, kommun.varnamo.se och kulturskolan.se och sociala medier.

Filmen publiceras en minut in på självaste nationaldagen – välkommen att fira med oss!

Prenumerera för att inte missa inläggen

Om du vill vara säker på att inte missa när vi publicerar inläggen, kan du prenumerera på nyheter från kommun.varnamo.se.

På sidan Prenumeration beskriver vi hur du gör för att få ett meddelande från oss när vi lägger ut en nyhet.

Följ våra sociala medier

Vi kommer även att lägga ut filmen på våra sociala medier. Följ oss där, så du inte missar när filmen kommer, och för att hålla dig uppdaterad med annan information om vår kommun.

Värnamo kommun på Facebook Länk till annan webbplats.

Värnamo kommun på Instagram Länk till annan webbplats.

Ett fotografi på fem vajande svenska flaggor på flaggstångar, med blå himmel bakgrunden.