Åsa Rocén ny bibliotekschef

Åsa Rocén blir ny bibliotekschef i Värnamo kommun. Hon tillträder sin tjänst 1 augusti.

Åsa Rocén är ett bekant namn för många i Värnamo kommun. Under mer än 20 år arbetade hon på kulturskolan, först som danslärare och sedan som biträdande kulturskolechef. De senaste tio åren har hon haft olika ledande befattningar, bland annat som chef för Vetlanda musikskola och rektor på Finnvedens gymnasium.

I dag arbetar hon som rektor och skolchef för friskolan Tofthagaskolan i Vaggeryds kommun.

- Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Åsa Rocén. Vi får in en positiv kraft med ett brett kontaktnät i Värnamo. Hon är en duktig ledare och hennes bakgrund inom skolan är väldigt värdefull i allt det samarbete vi har med skolorna, säger kulturchef Lars Alkner.