En lyckad EPA-träff i lördags

Under lördagseftermiddagen samlades hundratals motorfantaster i alla åldrar för att besöka fältarnas EPA-träff.

På EPA-träffen var det 52 fordon som tävlade i sju olika kategorier. Träffen lockade flera hundra besökare, som kunde inspektera de utställda bilarna och rösta på sin favorit i de olika kategorierna. På plats fanns det även flera utställare och volontärer.

- Vi tycker att det blev fantastiskt lyckat! Ungdomarna skötte sig så bra och det var en trevlig stämning hela tiden. Det blev en träff för både unga och vuxna vilket var väldigt positivt. Vi är väldigt stolta över att ha kunnat göra ett sånt här event, säger fältaren Maria Rydbeck.

- Vi har fått höra av ungdomarna att det blev en mycket större och bättre träff än vad de hade räknat med, och att det är roligt att det händer något i stan. De har även sagt att det var väldigt bra utställare och de vill ha en träff snart igen, fortsätter hon.

Tävlingskategorier

De utställda EPA-traktorerna tävlade i sju kategorier, där besökarna fick rösta. Kategorierna var:

• snyggast inredning
  • snyggast lack
  • snyggast fälgar
  • people's choice
  • häftigast belysning
  • mest klassisk
  • risigast.

Priser som delades ut var bland annat bilvårdsprodukter, verktyg och olika presentkort.

Gällaryd, Värnamo. Foto: Jon Flobrant