Navets fritidsgård i nya lokaler

I augusti flyttade Navets fritidsgård sin verksamhet från lokalerna i Folkets Hus till Vråens centrum. Idag, fredagen den 2 september, invigdes de nya lokalerna.

På invigningen bjöds det på grillat, glass och snittar. Alla som ville kunde också bland annat testa PS5, Pingis och Airhockey.

I de nya lokalerna kommer en mängd olika aktiviteter finnas. Samtidigt läggs mycket fokus på att det ska finnas en stark gemenskap och dialog. Ungdomarna är med och påverkar vad som ska hända på fritidsgården.

- Navet har tjej- och killgrupp, där vi har en dialog med ungdomarna för att de ska kunna påverka det som händer på fritidsgården. Många vill också vara delaktiga genom att hjälpa till vid olika arrangemang, säger Kushtrim Brahimi , samordnare.

På fritidsgården kan man kan spela playstation, pingis, biljard, spela spel på datorerna, lyssna på musik eller bara sitta och chilla i en skön soffa.

Fritidsgården riktar sig till ungdomar från årskurs tre till och med 18 år.

Läs mer om Navets fritidsgård på sidorna Ung i Värnamo.

Fritidsgård