Värnamo kommuns logga
E-tjänster och blankett Mina sidor Kontakt
E-tjänster och blankett Mina sidor Kontakt Lyssna

Publicerat:

Gratis föreläsning Jonas Karlsson

Är du säker på att du inte är dopad? TV-profilen och föreläsaren Jonas Karlsson kommer till Värnamo och föreläser om skeva kroppsideal och riskerna med vissa kosttillskott. Tisdag 11 oktober klockan 18.00-19.30.

Jonas Karlsson är en av landets mest anlitade föreläsare inom antidopning. Han jobbar även som sportjournalist och programledare. Läs mer om Jonas på hans webbplats. Länk till annan webbplats.

Vem dopar sig?

När media rapporterar om dopning är fokus nästan alltid på fusket inom elitidrotten. Det är därför jakten på dopade personer är prioriterad inom idrotten.

De senaste decennierna har trenden svängt. De flesta som tar anabola steroider i Sverige gör det inte för att vinna medaljer eller sätta rekord. Nu vill man förbättra sitt utseende och bli mer muskulös. Jonas lägger därför stor vikt vid att även diskutera skeva kroppsideal och riskerna med vissa kosttillskott.

Föreläsning

Vad är det som driver oss att börja ta förbjudna preparat? Vilka är riskerna? Kan man se om någon om är dopad? - Jonas har svaren, missa inte det här tillfället!

När: Tisdag 11 oktober klockan 18.00-19.30.

Var: Apladalskolan, Värnamo.

Platser: 120 stycken.

Bokning

Du kan boka en plats från och med måndag 3 oktober.

Du bokar en plats till föreläsningen på simhallens bokningssida. Länk till annan webbplats.