IFK Värnamo får föreningspriset

Grattis till IFK Värnamo, som fått ta emot Värnamo kommuns föreningspris för 2022!

Så här lyder motiveringen:

"2022 års föreningspris tilldelas IFK Värnamo för er verksamhet för alla åldrar och för att ni har en tydlig ambition att erbjuda herr- och damlag samma förutsättningar. För att ni visar ett stort samhällsansvar genom att starta upp nattfotboll samt att ni visar stort ansvar för folkhälsan genom att starta upp gåfotboll. För ert engagemang för personer med funktionsnedsättning."

Föreningspriset

Det är teknik- och fritidsnämnden och fritidsavdelningen som utser vem som ska få föreningspriset. Det består av diplom, blommor och 10 000 kronor.

Priset ges till en förening eller församling som bedriver regelbunden verksamhet för barn och unga i Värnamo kommun.

Ett diplom och en blomsterbukett ligger på ett bord.