Grattis Doxa Plast, årets tillväxtprofil

Doxa Plast är årets tillväxtprofil i Värnamo kommun 2021. Priset delades ut på årets näringslivsmiddag, 1 oktober

På fredagskvällen delades flera priser ut under årets Näringslivsmiddag. Genom middagen vill VNAB och Värnamo kommun sätta fokus på företagande genom att hylla och lyfta de företag eller personer som gjort en särskild god insats för Värnamo under det gångna året.

Läs mer om nomineringarna, priser, möjliggörare och sponsorer på sidan Värnamonäringslivsgala. Länk till annan webbplats.

Doxa plast blir 2021 års tillväxtprofil

Doxa Plast har under året bevisat hur hållbarhetsarbete och tillväxt kan gå hand i hand. Så här lyder juryns motivering till utmärkelsen:

Juryns motivering

Företaget präglas av stark innovationskraft och förmågan att ge kunder det de behöver. De har inom en utmanande bransch lyckats visa att det går att kombinera hållbarhetsfokus, tillväxt och hög kvalitetsmedvetenhet.

Företaget skapar tillväxt och attraktivitet på flera olika sätt och utgör en viktig faktor för kommunens utveckling och välstånd.

Deras mod att våga sätta hållbarhet först och deras frikostiga delande av kunskap och erfarenheter har satt såväl företaget som Värnamo kommun på kartan både nationellt som internationellt.

Utmärkelsen Årets tillväxtprofil

Utmärkelsen Årets tillväxtprofil är instiftat för att lyfta fram goda exempel på personer, företag, föreningar eller organisationer, som i sina framgångar och hårda arbete främjar Värnamo kommuns tillväxt och vision. Vår vision är: ”Den mänskliga tillväxtkommunen – 40 000 invånare 2035”.

Sandra-Stina Vesterlund, vd Doxa Plast, tar emot utmärkelsen Årets tillväxtprofil från Värnamo kommun. Heidi Skov Ragnar, utvecklingschef, Ulf Svensson, kommundirektör och Gottlieb Granberg, kommunstyrelsens vice ordförande lämnar över priset.

Sandra-Stina Vesterlund, vd på Doxa Plast, tar emot utmärkelsen Årets tillväxtprofil från Värnamo kommun. Heidi Skov Ragnar, utvecklingschef, Ulf Svensson, kommundirektör och Gottlieb Granberg, kommunstyrelsens vice ordförande lämnar över priset.