Anki Hansson, näringslivschef på Värnamo Näringsliv, tar nu även rollen som Värnamo kommuns nya företagslots utöver hennes tjänst som näringslivschef i näringslivsbolaget.

Lotsen finns till för att förenkla och underlätta kommunikationen mellan dig som företagare och kommunen, genom snabb vägledning och samordning av dina kontakter.

Värnamo Näringsliv arbetar ständigt för att stärka näringslivsklimatet i kommunen och med hjälp av företagslotsen slipper du onödiga omvägar och hittar rätt direkt, där du får en väg in i kommunen. Det ska vara enkelt att driva företag i Värnamo kommun!

Företagslotsen har ett etableringsteam bakom sig som består av ett team med flera resurser och som sitter på ett brett kontaktnät. På så sätt skapas snabba processer där ett helt team arbetar med att ge svar på frågor gällande företagsetableringar som kommer in till företagslotsen.

Några exempel på vad företagslotsen kan hjälpa dig med:

• Kontakter med kommunen
  • Företagsetableringar
  • Lediga lokaler och tomter
  • Samordning mellan olika aktörer som behövs för ditt ärende

Du kan läsa om hur Värnamo kommun stöder näringslivet på sidan Företag, stöd och rådgivning.

Du kan läsa om Värnamo Näringsliv AB på deras webbplats. Länk till annan webbplats.

Porträtt på Anki Hansson.

Anki Hansson.