IFK värnamo är årets tillväxtprofil

På fredagkvällens näringslivsgala delades utmärkelsen Årets tillväxtprofil ut till IFK Värnamo. Stort grattis!

Under fredagskvällen var det äntligen dags för Värnamo Näringslivsgala. Efter inställda galor och en pandemianpassad middag blev årets gala en fullspäckad kväll med glitter och glamour.

Flera priser delades ut till personer, föreningar och företag som gjort en särskild god insats för Värnamo under det gångna året. Heidi Skov Ragnar, kanslichef, delade ut priset Årets tillväxtprofil.

Läs mer om nomineringarna och priserna på Värnamo näringslivsgalas webbpalts. varnamonaringslivsgala.se Länk till annan webbplats.

Så här lyder juryns motivering till utmärkelsen Årets tillväxtprofil:

”Årets vinnare har som starkt kollektiv och som ingen annan satt Värnamo kommun på kartan under året och fått övriga Sverige att fundera på hur man med en kombination av små medel, mod, envishet, stark laganda och att alla får bidra, kan skapa gemenskap och framgång. Man blev historisk som den första svenska klubb som sprungit rakt igenom landets näst högsta division till allsvenskan utan att ha legat i högsta serien någon gång tidigare.

Föreningens starka utgångspunkt i det lokala, tron och arbetet med att utveckla allas talanger, inte minst barn och ungdomar, tar sig uttryck i både utbildning och fostran genom ledorden glädje, gemenskap, mångfald, engagemang och empati! Detta går hand i hand med visionen om att alla räknas och att varje människa är en tillgång.

Man vet att man är beroende av andra men man vet också att andra är beroende av föreningen! Föreningen ger goda förutsättningar för en långsiktig och hållbar mänsklig tillväxt på både individ- som lokalsamhällsnivå."

Om utmärkelsen

Årets tillväxtprofil är instiftat för att lyfta fram goda exempel på personer, företag, föreningar eller organisationer, som i sina framgångar och hårda arbete främjar Värnamo kommuns tillväxt och vision. Vår vision är: ”Den mänskliga tillväxtkommunen – 40 000 invånare 2035”.

Fyra personer står vid ett podium med en stor check framför sig, som det står Årets tillväxtprofil på.

Heidi Skov Ragnar delade ut Värnamo kommuns utmärkelse Årets tillväxtprofil till IFK Värnamo.