Värnamo kommuns logga
E-tjänster och blankett Mina sidor Kontakt
E-tjänster och blankett Mina sidor Kontakt Lyssna

Publicerat:

Vill du göra skillnad i sommar och samtidigt få värdefulla arbetsdagar?

Hos oss får du ett jobb med värdefulla arbetsdagar där du gör skillnad och där medmänsklighet är en viktig del av att vara bäst på sitt jobb.

Vi behöver många sommarvikarier inom hemtjänst, funktionshinderomsorg och på våra äldreboenden. Vi söker undersköterskor, stödassistenter, stödpedagoger och vårdbiträden. En vårdutbildning är förstås meriterande men stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Alla får en grundläggande introduktion.

Inom våra verksamheter hemtjänst, särskilt boende, gruppbostäder/servicebostäder, demensboende, korttidsboende, dagverksamhet samt personlig assistans hjälper du människor som behöver stöd i vardagen. Det kan handla om människor med fysiska funktionshinder till följd av ålder, sjukdom eller en olycka men även människor med intellektuella funktionsnedsättningar, demens och minnesproblematik.

Inom omsorgsförvaltningens verksamheter får vi vara med om både svåra saker och fina stunder både i sjukdom och glädje. Vi sätter människan i fokus - vi är med och handlar, städar, tvättar, diskar, planerar, lagar mat, stöttar, sköter hygien, vårdar och räddar liv – dygnet runt.

Möt Donika och lyssna på vad hon tycker om sitt arbete som undersköterska på webbsidan "Möt våra medarbetare" Länk till annan webbplats..

Vill du också ha en värdefull arbetsdag och ett jobb du älskar? Sommarjobba hos oss!

Läs mer och sök jobben på sidan Lediga jobb Länk till annan webbplats.