Så tjänar du pengar på skogen utan att avverka

Är du skogsägare eller en företagare som vill jobba med skogen? Då är vårt mångbruksevent något för dig!

Smålands sjörike, där Värnamo kommun ingår, söker dig som vill tjäna pengar på skogen utan att hugga ner träden. Du är kanske skogsbrukare som funderar på hur du kan använda din skog på ett annat sätt eller en entreprenör som vill jobba med skogen som bas.

Tisdagen den 31 januari bjuder Smålands sjörike in till mångbruksevent i Gummifabriken i Värnamo. Eventet gästas av följande talare som berättar om sina verksamheter och tar upp goda exempel:

• Skogens kraft – ett mångbruksprojekt.
  • Eremit – en app som kopplar ihop skogsägare och husbilsägare och hjälper skogsägaren att ta betalt för natursköna platser.
  • Happie Camp – ett franchisekoncept för naturnära boenden.
  • Affärsutvecklare som berättar hur kommunerna kan stötta företagare.

Anmälan sker via e-post senast 19 januari till naringsliv@ljungby.se Kom ihåg att ange eventuell matallergi. Eventet är kostnadsfritt.

Vi börjar kvällen med fika och mingel klockan 17.30.

Varmt välkomna!