Representanter berättar om sitt jobb

För att visa en bild av hur det är att arbeta i Värnamo kommun lyfter vi fram sex representanter från olika verksamheter. Du kan lära känna medarbetarna på webbplatsen Jobba hos oss.

Du kanske har sett våra representanter i sociala medier, E4-skylten eller i digitala annonser? Vi har en stor bredd av yrken i Värnamo kommun och därför lyfter vi fram representanter från olika verksamheter. Det gör vi för att berätta hur det är att arbeta i Värnamo kommun och vad du kan arbeta med hos oss.

Lär känna våra representanter

Vi har i dag sex representanter och du kan lära känna dem på webbplatsen Jobba hos oss. Det finns en intervju med varje representant, där de berättar om sitt jobb och vad som gör deras arbetsdag värdefull.

Du hittar alla representanter på sidan Möt våra medarbetare på kommun.varnamo.se/jobbahososs Länk till annan webbplats.

Sök jobb hos oss

Vill du också ha en värdefull arbetsdag?

På sidan Sök jobb hos oss på kommun.varnamo.se/jobbahososs hittar du alla tjänster som du kan söka i Värnamo kommun Länk till annan webbplats.