• Bevattningsförbud i hela Värnamo kommun Från och med 15 augusti är det bevattningsförbud i hela Värnamo kommun. Anledningen till beslutet om bevattningsförbud beror på låga nivåer i våra grundvattentäkter.

Är du anhörig till någon som har ett beroende?

Under hösten med start den 20 september 2021 erbjuder råd- och behandlingsenheten träffar för anhöriga till personer som har alkohol- /narkotikaproblem eller problem kring spel om pengar.

Programmet drivs enligt CRAFT (Community Reinforcement Approach and Family Training).

• Regelbundna träffar varannan måndag under en 4-månadersperiod, sammanlagt 9 tillfällen.
  • Träffarna kommer vara mellan klockan 17:00-19:00.
  • Intag av nya deltagare sker löpande.
  • Du träffar andra som befinner sig i liknande situation som du.
  • Ett mål är att du som anhörig ska uppleva ett förbättrat mående.
  • Du tränar dig i att kommunicera med din närstående på ett alternativt sätt.

Är du intresserad? Välkommen att höra av dig till råd- och behandlingsenheten,
0370-37 70 18 eller e-post: rad.behandlingsenheten@varnamo.se eller merete.sorensen@varnamo.se

Vi följer Folkhälsomyndighetens krav på eventuella restriktioner gällande Covid 19.