Välkommen till information om Östhamra

Schedevi Psykiatri AB har visat intresse för att köpa Östhamra i Rydaholm av Värnamo kommun. Östhamra var tidigare kommunalt äldreboende. Schedevi vill köpa fastigheten för att bedriva stöd, helhetsvård och boende för vuxna med psykiskt funktionshinder.

Nu bjuder Värnamo kommun och Schedevi gemensamt in till en rundtur på Östhamra med möjlighet att ställa frågor. Grannar, den som bor i Rydaholm eller den som på annat sätt är intresserad av Östhamras framtid är välkommen till informationsträffen 1 september kl. 17.00.

På plats finns representanter för kommunen, Schedevi och Svensk Företagsförmedling. Informationsträffen anpassas efter den pågående covid 19-pandemin.

Vill du komma på informationsträffen? Anmäl dig till anders.andersson@sffab.se senast 31 augusti.

Har du frågor, kontakta Anders Andersson på Svensk Företagsförmedling, anders.andersson@sffab.se eller 073-526 80 00.

Välkommen!

Läs mer om Schedevi Psykriatri AB på deras webbplats. Länk till annan webbplats.