Värnamo kommuns logga
E-tjänster och blankett Mina sidor Kontakt
E-tjänster och blankett Mina sidor Kontakt Lyssna

Publicerat:

Anna på plats på mötesplatserna

Nu är Anna Freij på plats som aktivitetssamordnare för mötesplats för seniorer. Hon kommer att finnas på plats i Rydaholm, Forsheda och Värnamo och träffa de som kommer till mötesplatserna.

- Ja är intresserad av den äldre människan och dennes livsvillkor. Det finns mycket att göra för att skapa en bättre hälsa och en mer innehållsrik vardag för den åldrande människan. När jag såg den här tjänsten tänkte jag att detta är något som jag vill jobba med, säger Anna Freij.

Hon började som undersköterska i Värnamo kommun och har studerat vidare först till specialistundersköterka inom äldres hälsa, sedan till yrkeslärare. Närmast kommer hon från en tjänst som yrkeslärare på vård- och omsorgsprogrammet i Alvesta kommun.

Hur ser dina arbetsuppgifter ut, Anna?

- Jag ska framförallt finnas på mötesplatserna och möta de som kommer dit. Jag ska både enskilt men också tillsammans med andra planera, organisera, utveckla och följa upp aktiviteter och innehåll på mötesplatserna.

Mötesplatser för seniorer

På sidan kommun.varnamo.se/motesplatsforseniorer hittar du mer information om mötesplatserna samt öppettider och program.

Lisbeth Skoogh och Anna Freij står i salen där mötesplatserna är.

Lisbeth Skoogh välkomnar Anna Freij (till höger) som är aktivitetssamordnare på mötesplatserna för seniorer.