Nu öppnar vi mötesplats för seniorer även i Bredaryd

Snart öppnar vi mötesplats för seniorer även i Bredaryd! Sedan tidigare finns mötesplatser i Värnamo, Forsheda och Rydaholm.

- Vi vill ha mötesplatser på flera orter, så att det känns enkelt och smidigt att komma dit, oavsett var man bor, säger Anna Freij, aktivitetssamordnare för mötesplatserna.

Mötesplats Bredaryd startar 26 april och är sedan öppen tisdagar kl. 10.30-13.30. Plats: Torpagården på Ringvägen i Bredaryd.

Tanken med mötesplatser för seniorer är att ge tillfälle att umgås med andra seniorer. Syftet är att bidra till en bra vardag. På mötesplatserna arrangeras intressanta, roliga och hälsofrämjande aktiviteter som ska inspirera till social gemenskap, fysisk aktivitet, meningsfullhet och goda matvanor.

Mötesplatser finns sedan tidigare i Forsheda, Rydaholm och Värnamo. Mer information finns på kommun.varnamo.se/motesplatsforseniorer, där vi också publicerar programmet för de närmaste veckorna.

Gällaryd, Värnamo. Foto: Jon Flobrant