Gratis träning för att bevara balans, styrka och kondition

Är du 50 år eller äldre och vill träna för att bibehålla balans, styrka och kondition? Välkommen till gratis funktionell, individuell träning i grupp ledd av fysioterapeut Aspasia Kleimenidou.

Vi tränar tillsammans men övningarna anpassas till vars och ens förmåga och kapacitet. Klä dig i bekväma kläder och stadiga skor. Ta med vattenflaska. Även du som går med rollator eller har någon bakgrundssjukdom eller en kronisk sjukdom är välkommen att delta och få stöd i din träning.

Tid och plats: Tisdagar kl. 11.30-12.30 på Mötesplats Expo, Expovägen 1 i Värnamo.

Aspasia Kleimenidou är fysioterapeut i Värnamo kommun. Hon arbetar bland annat med förebyggande träning för alla.

- Syftet är att träna balansen, styrka och kondition för att förebygga funktionsförlust och för att bibehålla sin funktion, säger Aspasia.

Anmälan

Anmäl i förväg via e-tjänst här på sidan eller genom att höra av dig till Värnamo kommuns kontaktcenter, tfn. 0370-37 70 00 eller e-post kontaktcenter@varnamo.se.

För varje tillfälle finns det 12 platser. Bokning kan ske upp till 30 dagar i förväg och senast en dag innan träningstillfället.

Välkommen!

Gällaryd, Värnamo. Foto: Jon Flobrant