Anhörigträffar för föräldrar till barn med särskilda behov

Välkommen att delta i en grupp där du får träffa andra föräldrar till barn med särskilda behov. Syftet är att du ska få och ge stöd samt träffa andra i en liknande situation.

På träffarna får du utrymme att, tillsammans med andra föräldrar, diskutera vad de särskilda behoven betyder för dig, ditt barn och livet i stort. Träffarna är kostnadsfria och anordnas av Värnamo kommun i samarbete med region Jönköpings län och Recovery College.

Anna Tillberg som är anhörigsamordnare i Värnamo kommun leder träffarna tillsammans med Malin Hjalmarsson som är utbildad Peer och har egen erfarenhet som förälder till barn med särskilda behov.

En första träff 18 maj

Onsdagen 18 maj träffas vi kl. 17.30-19.00 för att tillsammans strukturera och planera höstens träffar. Det är tänkt att träffarna ska vara en gång i månaden. Vi träffas på Mötesplats Expo, på Expovägen 1A i Värnamo.

Ingen anmälan behövs. Vi bjuder på fralla och kaffe eller te.

Om du inte har möjlighet att delta

Har du inte möjlighet att vara med 18 maj? Hör gärna av dig för att förmedla din åsikt och att du är intresserad av att vara med till hösten!

Har du frågor?

Kontakta anhörigsamordnare Anna Tillberg, anna.tillberg@varnamo.se.

Du kan också höra av dig till vårt kontaktcenter, på 0370-37 70 00.