Mässa för seniorer torsdag 20 oktober

Torsdag 20 oktober är det dags för årets seniormässa. Välkommen till Gummifabriken från kl. 10.00.

Genom seniormässan vill Värnamo kommun ge kunskap, skapa delaktighet och trygghet för dig som senior.

Omsorgsförvaltningen presenterar sin verksamhet och sina samarbetspartner och ger rum åt olika intresseorganisationer för seniorer i kommunen, till exempel pensionärsorganisationer, studieförbund, apotek och optiker. Tolalt medverkar cirka 40 utställare.

Huvudföreläsare

Huvudföreläsningen är i Auditoriet kl. 9.30 med Susanne Rolfner Suvanto, föreläsare, författare och skribent, som föreläser kring temat ”Det är aldrig för sent att må bra”.

Du kan se programmet för hela Seniormässan på varnamo.se. Länk till annan webbplats.