Är din förening intresserad av att kvällsvandra?

Ungas trygghet är extra viktig och därför kör vi nu igång föreningsvandringen igen – både i centralorten och i våra övriga tätorter.

Syftet med föreningsvandringen är att öka vuxennärvaron och skapa trygghet vandra på fredagar och lördagar. Föreningsvandring innebär att vuxna finns i områden där ungdomar samlas under kvällar och nätter. Vuxna som är ute i områden där ungdomar rör sig gör riktig skillnad och ungdomar uppskattar att vuxna engagerar sig och blir en trygghet.

Är din förening intresserad av att kvällsvandra?

Föreningar i Värnamo kommun kan få bidrag genom att kvällsvandra på fredags- och lördagskvällar. Kontakta kommunens kontaktcenter, 0370-37 70 00, om din förening vill bidra och samtidigt få en extra slant till föreningskassa.