Fullt hus på Seniormässan

Gummifabrikens lokaler fylldes snabbt när årets upplaga av Seniormässan öppnade på torsdagsförmiddagen. På plats fanns föreläsare och drygt 40 utställare.

Omsorgsförvaltningen bjuder in till seniormässa för att presentera sin verksamhet, sina samarbetspartner och för att ge rum åt olika intresseorganisationer för seniorer i vår kommun - och mässan är väldigt populär.

- Det var en fantastisk genomförd mässa och jag tackar alla, utställare såväl som besökare som gjorde dagen till den det blev, säger Anna Tillberg, anhörigsamordnare och den som ligger bakom Seniormässan.

Årets huvudföreläsare var Susanne Rolfner Suvanto, författare och skribent, som föreläste kring temat ”Det är aldrig för sent att må bra”. Dessutom bjöds besökarna på underhållning av bandet Jazzåh, föreläsningen "Mötas i musik” med Katarina Lindblad och samtal på temat tillsammans mot ensamhet i Speakers corner med Hildegard Ek och Stefan Hedenborg.

Den som ville kunde också gå en specialutformad X-runda i Gummifabriken. Frågorna fanns utlagda i en del av montrarna.

Mässan avslutades klockan 15 och efter det blev det gratis show i Auditoriet med Femtingteater.

Ett mässbord med bildskärmar och informationsmaterial.

Omsorgsförvaltningen fanns på plats och visade upp sitt förebyggande arbete.