Premiär för Mötesplats för seniorer på Luddö

I januari startar vi ytterligare en mötesplats för seniorer. 13 januari är det premiär för Mötesplats Luddö källa och restaurang.

Vid premiärtillfället träffas vi och ”dansar ut julen” med ett Julquiz på mötesplatsen kl. 10.00.

Den som vill kan passa på att äta dagens lunch med julsmaker och dessert som serveras från kl. 12.00. Du som vill äta lunch, anmäl dig senast 10 januari till Värnamo kommuns kontaktcenter, kontaktcenter@varnamo.se eller 0370-37 70 00. Max 30 platser. Pris: 87 kr inklusive dessert.

Vi bjuder på livemusik till lunchen!

Mötesplatsen kommer sedan att vara öppen på fredagar kl. 10.00-12.00.

Lunchrestaurangen öppen på Luddö är öppen måndag-fredag kl. 12.00-13.30 och lördag-söndag kl. 12.30-13.30

Sedan tidigare finns mötesplatser för seniorer på Expo i Värnamo och i Rydaholm, Forsheda och Bredaryd. Mer information och aktuellt program finns på kommun.varnamo.se/motesplatsforseniorer.

En tavla som visar Luddö källa i historiskt vinterlandskap.

Den här tavlan föreställer Luddö källa i gamla tider. Den är målad av Åke Gustavsson.