Återhämtning från psykisk ohälsa

Vad menas med återhämtning kopplat till psykisk ohälsa? Vad innebär det att som yrkesverksam eller anhörig stödja någon som mår dåligt på ett sätt som stödjer återhämtning?

Recovery College bjuder in till en kurs kring återhämtning från psykisk ohälsa. Kursen sker digitalt vid fyra tillfällen med start 1 februari. För att medverka i kursen ska du anmäla dig senast 24 januari. Det är gratis att delta i kursen.

Mer information om kursen och hur du anmäler dig finns i kurskatalogen på Region Jönköpings webbplats. Länk till annan webbplats.

Kursen vänder sig till dig som upplever psykisk ohälsa eller som står nära någon som mår dåligt. Den riktar sig också till yrkesverksamma till exempel inom psykiatrin eller andra yrken som möter personer med psykisk ohälsa.

Recovery College är ett samarbete mellan Region Jönköping och alla länets kommuner.