Värnamo kommun logotyp. Länk till www.varnamo.se.

Kontakt

Biets förskola
0370-37 76 51

Rektor
Magnus Svensson
magnus.svensson@edu.varnamo.se

Besöksadress
Valdermarsgatan 101
33140 Värnamo

Biets förskola

Biets förskola är en mindre förskola som ligger i centrala Värnamo. Vi är en mindre enhet med barn i åldrarna 1-5. Vi delar in barnen i minst två grupper under större delen av dagen och veckan. Vår förskola har en bra planlösning med ljusa och trivsamma rum som är anpassade för förskoleverksamhet. Vi har två fina utegårdar och nära till skog och natur.

Mål

Ett av våra stora mål är trygghet. Vår målsättning är att både barn och vårdnadshavare ska känna trygghet och glädje med oss och varandra. Vi vill ge varje barn möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar. Vi arbetar utifrån läroplanen för förskolan.

Vår pedagogiska miljö

Utemiljö

Vi har en stor, härlig utegård där barnen får möjlighet att utveckla både rörelse, skapande och kreativitet, med balansstockar, sandlådor, gungor, rutschkanor, odlingslådor och gräsytor.

Innemiljö

Vi arbetar ständigt med att förbättra och förnya vår innemiljö. Vi anpassar den efter barnens intresse och behov. Vi ger leken stort utrymme. Genom leken utvecklar barnen språk och kommunikation, fantasi, kreativitet, förmåga att samarbeta och lösa problem och bearbeta upplevelser, känslor och erfarenheter.

Samverkan

Första kontakten knyter vi under inskolningen. Den dagliga kontakten vid lämning och hämtning av barnet anser vi är väldigt viktig då vi har möjlighet att berätta hur dagen har varit.

På hösten har vi föräldramöte och på våren utvecklingssamtal, men även oftare vid behov. Vi anordnar även gemensamma familjefester vid jul- och sommartid.

Biets förskola

Hitta till oss

Valdermarsgatan 101, 33140 Värnamo

Senast granskad:
2020-09-18

Hjälpte informationen dig?

Synpunkter

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?Synpunkter

Kontaktcenter

0370-37 70 00
0370-37 77 11 fax

kontaktcenter@varnamo.se


Öppettider
Måndag-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-15.30


Besöksadress
Stadshuset
Kyrktorget 1, Värnamo


Postadress
Värnamo kommun
331 83 Värnamo


Organisationsnummer
212000-0555

Fler kontaktuppgifter
Facebook logotyp
Instagram logotyp
Värnamo 2035 logotyp