IST Administration, Dexter och Skolportalen

Här har vi samlat skolans och barnomsorgens e-tjänster.

IST Administration

Du som har barn på förskola och fritidshem eller vill ställa ditt barn i barnomsorgskö kan sköta dina barnomsorgsplaceringar i IST Administration. Du kan ansöka om barnomsorg, lämna in schematider, ange inkomstuppgifter samt säga upp plats.

Dexter skola

I Dexter skola kan vårdnadshavare till barn i grund- eller gymnasieskolan följa upp sitt barns skolgång fram tills dess att barnet fyller 18 år.

Du kan ta del av ditt barns närvaro samt även anmäla frånvaro för ditt barn. Utöver detta kan du se barnets betyg, schema och nationella prov.

I Dexter under rubriken Lärande kan vårdnadshavare se underlag för omdöme, utvecklingssamtal och extra anpassningar.

Du loggar in med de användaruppgifter som du får från din skola. Om du saknar inloggningsuppgifter ansöker du om konto via e-tjänsten Dexter skola.

Skolportalen

Skolportalen bygger på systemet Office 365 och är en digital mötesplats för elever och personal i Värnamo kommuns skolor och förskolor.

Skolportalen är en plattform för samarbete, kommunikation, undervisning, dokumentation, planering och administration.

Det pågår ett utvecklingsarbete för att även vårdnadshavare i framtiden ska få tillgång till Skolportalen. I dagsläget kan vårdnadshavare nå  Skolportalen genom att logga in med barnets inloggningsuppgifter.

Det här var kanske det du letade efter?

Hjälpte sidan dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Hur kan vi göra informationen bättre för dig? Webbadress till sidan bifogas i meddelandet.

Senast ändrad 08 mars 2022