Värnamo kommuns logga
E-tjänster och blankett Mina sidor Kontakt
E-tjänster och blankett Mina sidor Kontakt Lyssna

IST Home Skola, IST Administration och IST Lärande

Här har vi samlat skolans och barnomsorgens digitala tjänster, IST Home Skola, IST Administration och IST Lärande. I de digitala tjänsterna kan du bland annat göra en sjukanmälan och ansöka om barnomsorg.

Betygen blir synliga i IST Home Skola när betygen är satta. Du ser dem i appen genom att klicka på "Meny" längst ner på startsidan, därefter klickar du på "Studieplan".

IST Home Skola

IST Home Skola är en app, som du laddar ner till din telefon. Om ditt barn är sjukt gör du en sjukanmälan i appen IST Home Skola. Vad du kan göra och se i appen beror på om ditt barn går i förskola, skola eller fritidshem.

Förskola och fritidshem

I förskola och fritidshem använder du appen för att lägga in schema, sjukanmäla ditt barn och anmäla ledighet. Appen IST Home Skola ersätter det tidigare systemet IST förskola och fritidshem.

Grundskola och gymnasium

I grundskola och gymnasium använder du appen för att sjukanmäla ditt barn och ta del av ditt barns närvaro. Du kan också se barnets schema, betyg och resultat på nationella prov. Appen IST Home Skola ersätter det tidigare systemet Dexter.

Frågor och svar, IST Home Skola

Vi har samlat vanliga frågor och svar om appen på sidan Frågor och svar, IST Home Skola

IST Administration

Du som har barn på förskola och fritidshem eller vill ställa ditt barn i barnomsorgskö kan sköta dina barnomsorgsplaceringar i IST Administration. Du kan ansöka om barnomsorg, ange inkomstuppgifter samt säga upp plats.

IST Lärande

I kommunens skolor använder vi IST Lärande, där du som vårdnadshavare kan se underlag för omdöme, utvecklingssamtal och extra anpassningar.

Användarmanual för IST Lärande

Det här var kanske det du letade efter?

Hjälpte sidan dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!


Hur kan vi göra informationen bättre för dig? Webbadress till sidan bifogas i meddelandet.

Senast ändrad 20 december 2022