IST Home Skola, IST Administration och IST Lärande

Här har vi samlat skolans och barnomsorgens digitala tjänster, IST Home Skola, IST Administration och IST Lärande.

IST Home Skola

Från och med höstterminen används appen IST Home Skola i våra kommunala förskolor, skolor och fritidshem.

Förskola och fritidshem

Som vårdnadshavare i förskola och fritidshem använder du appen för att lägga in schema och anmäla frånvaro och ledighet. Appen IST Home Skola ersätter det tidigare systemet IST förskola och fritidshem.

Grundskola och gymnasium

Som vårdnadshavare i grundskola och gymnasium kan du använda appen för att ta del av ditt barns närvaro samt anmäla frånvaro för ditt barn. Utöver detta kan du se barnets schema, betyg och resultat på nationella prov. Appen IST Home Skola ersätter det tidigare systemet Dexter.

Frågor och svar, IST Home Skola

Vi har samlat vanliga frågor och svar om appen på sidan Frågor och svar, IST Home Skola

IST Administration

Du som har barn på förskola och fritidshem eller vill ställa ditt barn i barnomsorgskö kan sköta dina barnomsorgsplaceringar i IST Administration. Du kan ansöka om barnomsorg, ange inkomstuppgifter samt säga upp plats.

IST Lärande

I kommunens skolor använder vi IST Lärande, där du som vårdnadshavare kan se underlag för omdöme, utvecklingssamtal och extra anpassningar.

Användarmanual för IST Lärande

Det här var kanske det du letade efter?

Hjälpte sidan dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Hur kan vi göra informationen bättre för dig? Webbadress till sidan bifogas i meddelandet.

Senast ändrad 10 augusti 2022