Värnamo kommun logotyp. Länk till www.varnamo.se.

Kontaktcenter
331 83 Värnamo
kontaktcenter@varnamo.se

Måndag-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-15.30

Kyrktorget 1
Värnamo

2020-06-03

Nytt kök och matsal på Gröndal

I veckan invigdes det nya tillagningsköket och den nya matsalen på Gröndalsskolan. Nu får eleverna mat som är lagad på plats.

Tidigare lagades maten på Figy och levererades till mottagningssköket på Gröndal. Nu lagas all mat på plats plus att köket också lagar mat till Pepparmyntans förskola.

- Tidigare var matsalen ett problem på Gröndal. Den var trång, tråkig och ful. Nu har eleverna bättre måltidsmiljö och mat som lagas på plats, säger Charlotta Nielsen Nylander, måltidschef i Värnamo kommun.

På invigningen klippte elevrådets ordförande bandet och man täckte av skylten med restaurangens smålandsklingande nya namn, Gröna Göökan.

Bandet klipptes under trumpetfanfar och trumvirvel av ett band på plats, som spelade livemusik. Eleverna fick önska mat dagen till ära och det serverades en taco-buffé.

Bandet klipps vid invigningen av Gröndalsskolans nya kök och matsal
Bandet klipps vid invigningen av nya Gröndalsskolan
Skylt och gulblått bland vid invigningen av nytt kök och matsal på Gröndalsskolan
Skylt och gulblått band vid invigningen av nytt kök och matsal på Gröndalsskolan
Det nya köket på Gröndalsskolan.
Matsalen på Gröndalsskolan.
Annelie Andersson, Charlotta Nielsen Nuylande och Marie Wuollet vid invigningen på Gröndalsskolan.

Senast uppdaterad:
2020-06-03