Värnamo kommuns logga
E-tjänster och blankett Mina sidor Kontakt
E-tjänster och blankett Mina sidor Kontakt Lyssna

Publicerat:

Ny funktion testas i IST Home Skola

Två förskolor och fyra skolor testar en ny funktion i appen IST Home Skola. Det innebär att du som vårdnadshavare till barn på de enheterna kommer att få utskick direkt i appen.

Vad är det för funktion?

Den nya funktionen i appen gör det möjligt för förskolorna och skolorna att skicka information till dig som vårdnadshavare direkt i appen, i stället för att exempelvis skicka e-post eller SMS till grupper med vårdnadshavare. Informationen dyker upp under fliken Händelser i menyn.

Vilka enheter testar funktionen?

De enheter som är med och testar den nya funktionen är:

  • Vallens förskola
  • Fryele skola och fritidshem
  • Gröndalsskolan
  • Trälleborgs förskola (bara avdelning 2 och 4)
  • Enehagens skola (bara förskoleklass, årskurs 5, Åhus fritidsklubb och Lindens fritidshem F-1)
  • Mossleskolan (bara årskurs tre och Treans fritidshem)

Fliken Händelser dyker upp hos alla vårdnadshavare, även om ditt barns förskola eller skola inte står med här. Om du ser fliken, men inte får några utskick där, är det alltså inget konstigt.

Varför testar inte alla förskolor och skolor funktionen?

Den nya funktionen i appen är helt ny. Därför vill vi testa funktionen på ett fåtal enheter, för att upptäcka eventuella utmaningar och svårigheter. Vi hoppas att testet kommer att gå bra och att alla förskolor och skolor kan börja använda funktionen inom kort.

Frågor och svar IST Home Skola

Har du frågor om appen IST Home Skola? På sidan Frågor och svar IST Home Skola hittar du samlad information om hur appen fungerar