Om webbplatsen

Målsättningen med Värnamo kommuns webbplats är att ge dig överblick över kommunens service och tjänster. Vi vill att webben ska vara ett bra verktyg när du behöver information, men vi hoppas också att den tillsammans med våra sociala medier ska uppmuntra till delaktighet och dialog.

Ansvar

Det övergripande ansvaret för webbplatsen har webbansvarig på kommunledningsförvaltningen. Vi som jobbar med webben är kommunens kommunikatörer tillsammans webbansvarig och huvudredaktören på kontaktcenter.

Vår målsättning är att informationen på webbplatsen ska vara rätt, uppdaterad och lätt att förstå. Tyvärr kan det bli fel ibland och vi reserverar oss för felskrivningar och felaktigt innehåll. Du får gärna hjälpa oss att göra sidan bättre genom att meddela om du hittar fel, så rättar vi till det.

Värnamo kommun ansvarar inte för innehållet på de externa webbplatser som vi länkar till.

Upphovsrätt gäller för bilder och texter

Bilder, foton och illustrationer på webbplatsen är skyddade av lagen om upphovsrätt. Det innebär att du inte får kopiera eller använda dem utan kommunens tillstånd.

Foton

De flesta fotografier på webbplatsen är tagna eller beställda av Värnamo kommun, men en del är friköpta av bildbyråer.

Personuppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

Läs mer om vår hantering av personuppgifter på sidan Behandling av personuppgifter

Om du tycker att texten är för liten

I din webbläsare kan du välja att öka eller minska storleken på webbplatsens typsnitt. Om du använder en webbläsare på en vanlig dator kan du trycka ner tangenten CTRL och trycka på tangenten med ett plustecken (+). För att minska storleken på typsnittet trycker du ner CTRL och trycker på tangenten med ett minustecken (-).

Få text på webbplatsen uppläst

På de flesta av våra sidor finns en länk med texten "Lyssna" längst upp till höger. När du som besökare klickar eller trycker på den kan du välja att få den aktuella sidan uppläst. Du kan också markera text och få den uppläst. Markera text med din muspekare och du får automatiskt upp en liten meny där du kan klicka eller trycka på "Lyssna".

Pdf-filer

För att kunna läsa pdf-filer behöver du ha en pdf-läsare. Det finns på de flesta datorer, läsplattor och mobiler. Ofta finns också pdf-läsare inbyggt i din webbläsare.

Om du saknar pdf-läsare kan du ladda ner Adobe Reader från Adobes webbplats. Adobe Reader är gratis.

Ladda ner Adobe Reader på Adobes webbplats Länk till annan webbplats.

Webbansvarig

Jag som är webbansvarig på kommunen heter Tobias Carlsson. Vi som jobbar med webben vill hela tiden bli bättre och vi behöver din hjälp. Du är varmt välkommen med frågor eller synpunkter på vad som är bra och vad som behöver förbättras.

Tobias Carlsson
Webbansvarig
tobias.carlsson@varnamo.se

Förslag på innehåll som kan vara intressant för dig

Hjälpte sidan dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!


Hur kan vi göra informationen bättre för dig? Webbadress till sidan bifogas i meddelandet.

Senast ändrad 14 mars 2024