Publicerat:

Kom och fira nytt bibliotek i Bredaryd

Söndagen 7 maj är det invigning av Bredaryds nya bibliotek. Kom och fira med oss. Biblioteket på Storgatan öppnade visserligen redan i februari men i samband med Bredaryds kulturdag den 7 maj passar vi även på att göra en ordentlig invigning.

På programmet står bland annat barnteater, invigningstal med mingel och tilltugg och föreläsning av tidigare finansministern Allan Larsson. Allan har tillsammans med sin bror Gösta, skrivit en bok med titeln "Från farfar och farmors tid - till vår". Deras bok beskriver samhällsutvecklingen under tre generationer och lyfter fram tekniken som en drivkraft för framsteg.

Teater Carpa ger föreställningen Irrbloss. En promenadteater om familj och förändring. Här möts fantasi och folksägen. Passar barn i åldrarna 6-11 år. Anmälan till teatern görs på bibliotek.varnamo.se/evenemang Länk till annan webbplats..

Meröppet bibliotek

Än så länge är biblioteket öppet med ordinarie öppettider men snart blir det även meröppet och redan nu kan du skaffa dig en meröppet-tag så du kan besöka biblioteket precis när det passar dig så snart meröppet startar.

Program biblioteket 7 maj

11.00 Biblioteket öppnar

12.00 Teaterföreställning Irrbloss

12.30 Invigningstal av kulturnämndens ordförande Raymond Pettersson med mingel och tilltugg

13.00 Allan Larsson föreläser om sin bok

13.30 Teaterföreställning Irrbloss

15.00 Allan Larsson föreläser om sin bok

16.00 Biblioteket stänger

Porträtt på en man som sitter framför en bokhylla.

Allan Larsson kommer till invigningen i Bredaryd.