Idrott, motion och friluftsliv

Innehåll anpassat för dig:

Hitta snabbt

Simhall, badhus
I Värnamo simhall hittar du flera bassänger, torrbastu, ett gym och aktiviteter som passar alla. Vi erbjuder simundervisning och privata simlektioner för barn och vuxen.
Motionscenter, gym
Här hittar du det du behöver för din träning, oavsett om det innebär utveckling, utmaning, bibehållande eller komplettering för din hälsa. Vi har även flera maskiner som är anpassade för funktionsnedsatta.
Värnamo Hälsocenter
På Hälsocenter kan du som invånare få stöd att förändra dina levnadsvanor för en bättre eller bibehållen hälsa. Vi stödjer och skapar goda förutsättningar för en långsiktig, hållbar, hälsosam och aktiv livsstil för invånare i kommunen.
Sport- och gymnastikhallar
I Värnamo kommun finns det många bra möjligheter för dig att träna och tävla i våra gymnastik- och idrottshallar.
Fritidsbiblioteket
Här hittar du information om Värnamo kommuns fritidsbibliotek. Fritidsbiblioteket har sport- och friluftsprylar som du kan låna gratis i 14 dagar.
Finnvedsvallen
Finnvedsvallen är Värnamos stora idrottsarena med sittplatser under tak. Här finns en 11-mannaplan på naturgräs där IFK Värnamos lag i division 1 spelar sina hemmamatcher.
Fotbollsplaner
I Värnamo kommun finns det många fotbollsplaner. Här har vi linjerade 11‑mannaplaner och 7‑mannaplaner med naturgräs, konstgräs och grus.
Ishallar
Värnamo kommun har två ishallar, Axelent Arena (tidigare Aplarinken) i centrala Värnamo och Talavidshallen i Rydaholm.
Gruppträning för 50+
I Värnamo kommun finns många idrotts-, motions-, och fritidsanläggningar och bra möjligheter för dig som vill träna och tävla eller komma ut i naturen.

Mer information om Idrott, motion och friluftsliv

Senast ändrad 07 mars 2024