Värnamo kommuns logga
E-tjänster och blankett Mina sidor Kontakt
E-tjänster och blankett Mina sidor Kontakt Lyssna

Fotbollsplaner

I Värnamo kommun finns det många fotbollsplaner. Här har vi linjerade 11‑mannaplaner och 7‑mannaplaner med naturgräs, konstgräs och grus.

Det finns möjlighet att hyra alla planer förutom Finnvedsvallen, den är i första hand till för seniormatcher.

Naturgräsplaner

Ljusseveka - Fyra linjerade 11-mannaplaner varav en har belysning och tre linjerade 7-mannaplaner. Inga omklädningsrum finns i direkt anslutning till planerna.

Norregård - En linjerad 11-mannaplan. Omklädningsrum finns i anslutning till planen.

Tinas Ö - En 11-mannaplan. Omklädningsrum finns i anslutning till planen.

Finnvedsvallen - Värnamo kommuns stora arena för både foboll och friidrott med läktare under tak. Läs mer om Finnvedsvallen.

Konstgräsplaner

Ljusseveka - En linjerad 11-mannaplan med belysning, ljudanläggning, två 11-mannamål och fyra 7-mannamål. Inga omklädningsrum finns i direkt anslutning till planen.

Gröndal - En linjerad 11-mannaplan med belysning, två 11-mannamål och fyra 7-mannamål. Omklädningsrum finns i anslutning till planen.

Bollagården - Forsheda - En linjerad 11-mannaplan med belysning, två 11-mannamål och fyra 7-mannamål. Omklädningsrum finns i anslutning till planen.

Grusplaner

Det finns flera grusplaner i Värnamo tätort och det finns en grusplan i Bor, en i Forsheda och en i Rydaholm. De flesta av våra grusplaner är 100x60 meter, det vill säga 11-mannaplan.

Det här var kanske det du letade efter?

Hjälpte sidan dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!


Hur kan vi göra informationen bättre för dig? Webbadress till sidan bifogas i meddelandet.

Senast ändrad 18 maj 2022