Ung i Värnamo

Innehåll anpassat för dig:

Hitta snabbt

Dagläger på Solgården
Dagläger för barn som är nio till tolv år gamla.
Demokratiutveckling för unga
Är du ung och har en idé om hur barn och unga i Värnamo kommun kan påverka utvecklingen i vår kommun? Då kan du söka bidrag på upp till 50 000 kronor för att genomföra den idén.
Fritidsgårdar
I Värnamo kommun finns fritidsgårdar i Värnamo, Bor, Forsheda och Rydaholm. Här hittar du information om dessa.
Idrottsskolan
Dagläger på Solgården, Demokratiutveckling för unga, Fritidsgårdar
Sommarpasset
Dagläger på Solgården, Demokratiutveckling för unga, Fritidsgårdar

Ung i Värnamo

Du som är ung kan hitta en hel del aktiviteter i Värnamo. Vi har fritidsgårdar och bibliotek på flera av våra orter. Det finns även ett rikt föreningsliv med både idrottsföreningar och kulturföreningar. Mitt i centrala Värnamo hittar du också Gummifabriken och en av Sveriges bästa skateparker.

Föreningar

Det finns ungefär 300 aktiva föreningar i Värnamo. Många är idrottsföreningar, men här hittar du också flera ungdomsförbund, musikföreningar, politiska föreningar, föreningar för dig som är intresserad av foto eller musik och en massa annat.

I föreningsregistret hittar du alla föreningar i kommunen. Länk till annan webbplats.

Värnamo skatepark

I Åbroparken mitt i centrala Värnamo finns en ny skatepark, som räknas som en av de bästa i Sverige. Den är framtagen i samarbete med de båda värnamoklubbarna Skate Värnamo och Wernamo 331.

Alla är välkomna att åka skateboard och inlines i parken, och även kickbike och BMX är tillåtet vissa tider. Trivselregler för skateparken har tagits fram i samarbete med kommunen och sitter uppe vid parken.

Trivselregler för skateparken. Länk till annan webbplats.

Senast ändrad 03 juni 2024